top of page

CATERING

Låt oss direkt göra en sak klar: Vi älskar catering! Vi är helt orädda inför att den sker på dina villkor och har genomfört allt från 4 dagars classy mingel på trendigt möbeldesignkontor till 500 pers GRILL CHEESE MANIA över öppen eld i stenhård after-ski miljö. Är det nått vi kan så är det att ta både livet och catering på volly.

 

Nedan har vi lagt ramarna för vad du kan förvänta dig av oss när det kommer till catering, och vad det kostar. Ungefär alltså. Det sagt, kika igenom våra tre typer av catering nedan, o sen ringer du oss på 0706669367 eller mailar till mattias@soderhavet.com så tar vi det därifrån.

 

PREMIUM CATERING

Här drömmer vi först ihop den ultimata cateringen för just ditt gäng. Vi planerar och offererar med utgångspunkt från antal deltagare samt den tid vår personal förbereder eller är på plats hos dig och lagar mat. Självklart ordnar vi med båda groggar, shots och musik om du är på det humöret.

 

Prisexempel 100 personer 3 x snacks + GRILLED CHEESE:

Förberedelse: 4 timmar a 500kr

Tillagning och servering på plats: 6 timmar a 500kr

Grilled Cheese: 100 x 195kr

3 x Snacks: 65x3x110kr

 

STANDARD CATERING

Här utgår vi från de mackor vi har på vår ordinarie meny, du bestämmer vilka. Vi anpassar efter preferenser kring vegetarisk, veganskt, glutenfritt eller andra matallergier. Vi har inga begränsningar och använder inte nötter i vårt kök. Vi tillreder och packar mackorna direkt för omgående leverans, vi vill ju att mackorna skall komma fram varma. Du betalar endast för mackor och leverans

 

Mackor 195kr/st + leverans 500kr (innanför tullarna)

 

OVANLIGT GODA BAGUETTER

Vi har flera gånger fått frågan om vi kan göra lite extra goda kalla mackor och har nu bestämt oss för att erbjuda detta till catering. Det passar såklart dig som vill ha mackor på plats för ett längre event eller vill ta med dig på en bussresa eller ut i skärgården. Vi har våra favoriter men vi kan också göra på beställning efter önskemål eller matchande tema för ert event. Vårt bröd bakas av bageriet BAK i Hökarängen

 

Baguetter 175kr/st + leverans 500kr (innanför tullarna)

 

För all catering gäller priser exklusive moms. Vid försenad leverans pga trafikstörningar utgår inge ersättning. Minsta antal för catering av baguetter är 25 personer och då behöver vi också en beställning senast tre dagar innan.

ORIGINAL GRILLED CHEESE
Emmentaler, cheddar, mozzarella, parmesan, hotsauce & chips 

+ Cotto & pickles + 25kr
+ Mac n cheese + 25kr
+ Hot chicken +90kr

ORIGINAL FRIED CHICKEN SW
Birdslaw, pickles, hotsauce & pepper jelly

NASVILLE HOT CHICKEN
Cheddar, shredded lettuce, onion & mayo

FRIED CHICKEN & AIOLI
Aioli, pickles & hoit sauce

ROU JIA MO
Chinese pork, gochujang mayo, korean salad & cilantro

HOT TUNA MELT
Msc tuna, cheddar, pickled jalapeno & pepper relish

TORTA DE HEXICO (VEGAN)
Mexican jackfruit stew, shallots, cilantro, tomatillo & Doritos

ITALIAN CHOP SALAD
Chicken, pancetta, shallots,
romaine lettuce, croutons & seeds


CHICKEN TENDERS 65/120
CHICKEN WINGS 65/120
POMMES & AIOLI 75

 SODA & WATER 35
 

bottom of page