SANDHÄXAN

MINIHÄXAN

MINIHÄXAN är ett rätt fint rum bakom vårt kök som också är vårt skafferi. Egen ingång och stort fönster mot gatan egen toalett och ett bord för 14 sittande eller 25 minglande gäster med möjligheter att servera all mat och dryck från vår ordinarie meny. MINIHÄXAN är konferenslokal på dagarna och går att boka för mingel eller sittande middag på kvällarna.
 
MINIHÄXAN MYS Kom till oss och fira en seger eller bara ses alla kompisarna. Skärm o wifi finns om ni vill kolla på något. Lokalen går att boka utan kostnad men vi har en minispend på 8000kr för events + vi ser gärna att en person ur sällskapet tar notan. Tänk på att lokalen är lyhörd, rök minst 6 meter från restaurangen och ha en bra gameplan för vidare kalas efter klockan 22, vi vill gärna fortsätta att vara kompisar med våra grannar. 

MINIHÄXAN e öppen för för större sällskap på ordinarie öppettider. Skicka dm eller sms:a namn önskad tidpunkt och antal gäster till Mattias på 0706669367.

MINIHÄXAN KONFERENS Ta ett långt möte eller en heldags konferens hos oss. Frukost classy lunchmackor aw och en öl eller ett glas vin. 7000kr + 500kr/pp för allt och ja din så väl förtjänta enhet är precis lika inkluderad som bra skärm och wifi. Skicka dm eller sms:a namn önskad tidpunkt och antal deltagare till Mattias på 0706669367 så berättar jag mer.